phpgroupware-users
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Phpgroupware-users] often


From: Guy Davis
Subject: [Phpgroupware-users] often
Date: Fri, 13 Oct 2006 05:12:25 -0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


A fresh PST file, Google Desktop Search.
Tegelijkertijd heeft hij die Spamgarden als Wordpress-plugin gepubliceerd, zodat iedere WP-gebruiker zijn eigen boom kan planten. Nou, misschien doen we dan niet liever, maar onze angsten en afweermechanismes zorgen er in ieder geval voor dat we dat toneelstuk opvoeren.
Ook daarin kun je dus weer 'grazen' door op de diverse items te klikken.
Nou mijn ervaring is dat wanneer ik van binnen uit werkt, nee leef, er meer verrassends gebeurt dan wanneer ik de rol speel van mijn functie. En overal kom je korte filmpjes tegen die het geheel nog leuker maken.
At home, snow did fall on Sunday, but not nearly enough.
Technorati tags: opml, opml manager, readinglist, grazr.
En aangezien een presentatie dat meestal ook is, is de link tussen sheets en opml logisch. De juiste teksten zeggen. Zo zie je nu een blauw knopje.
Door vanuit Bloglines een export te maken, krijg automatisch een opml file.
If you are a historically and mythologically conscious pumpkin, maybe. Je kunt ook gewoon in de editor je structuur op bouwen en linken naar plaatjes die je ergens hebt staan. De juiste teksten zeggen. Wow man wat een klein licht dingetje. Als je dus dit bericht in je feedreader krijgt moet je hem dus even aanpassen.
Je kunt ook gewoon in de editor je structuur op bouwen en linken naar plaatjes die je ergens hebt staan.
Dus weinig veranderingen.
Je moet het namelijk goed doen. Kennelijk is dat krachtig en prachtig tegelijk. Technorati tags: opml, reading list, opmlworkstation.
Zit daar iets in 'van binnen'? We verwachten dat mensen een dergelijke posting afkraken, belachelijk maken of hilarisch aan de kant gooien. Further details and contact information at the link provided. Mensen vinden er kennelijk iets in wat puur en authentiek is.
Veel overzichtelijker zo. En kennelijk communiceert zoiets.
Ofwel het zijn tooltjes, techniekjes, mooie trends, fijne acties en wat al iets meer zij. Ik heb dat eens even uitgeprobeerd.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]