phpgroupware-docteam
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Phpgroupware-docteam] oyster inscribe


From: Benjamin Williamson
Subject: [Phpgroupware-docteam] oyster inscribe
Date: Fri, 29 Sep 2006 15:45:57 +0300

Voorts moet de tijd tussen in- en uitrijden van de afhaalstrook worden verkort. Voorwaarde is wel dat het persoonlijke contact niet verder afneemt. De kabelbedrijven zijn sneller dan vorig jaar. NelsonHall verwacht dat die sterke groei blijft aanhouden. Vriendelijk is ook dat de beller een bericht kan achterlaten wanneer het hem te lang duurt.
Toch is de gemiddelde wachttijd, in vergelijking met die van vorig jaar, teruggebracht met bijna een derde.
Daarom is het enorm druk.
Adresgegevens worden nauwelijks gevraagd.
De oorzaken van de verminderde bereikbaarheid zijn divers.
Toch klokte Uw Goed Recht bij een op de tien telefoontjes naar beide centrales een wachttijd van meer dan twee minuten.
Het uitdelen van ijsjes en gekoelde blikjes frisdrank kan al een hele hoop doen voor het moraal. Dit betekent niet alleen dat klantcontact via diverse kanalen mogelijk moet zijn; er dient ook een snelle response te zijn.
Dit jaar zou vooral de Britse overheidssector de markt stimuleren. Zo vinden we een hoger percentage medewerkers dat met werkdrukklachten te kampen heeft in kennisintensieve organisaties die met virtuele teams werken. Medewerkers van contactcenters zitten gemiddeld zeven uur per dag aan de telefoon. Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten. Deze virtuele assistente maakt het mogelijk een virtueel kantoor op afstand te runnen. '' De stichting probeert de telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van helpdesks en callcenters te stimuleren door certificaten toe te kennen. 'Al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek.
Hierdoor kunnen wij u niet persoonlijk te woord staan. Is ontsnappen mogelijk? Ook in de zorgsector, waar veel werk van nature laatsgebonden is, wordt in de helft van de organisaties mobiel gewerkt.
Het ene is bestemd voor 'binnen de garantie', het andere voor 'buiten de garantie'. Volgens de deelnemers kunnen de voordelen van klachtenmanagement aanzienlijk zijn. Bij Delta moet de beller het langste wachten, gemiddeld tweeenhalve minuut. Er is een groeiende concurrentiestrijd om de gunst van de klant.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]