invoke-user
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Invoke-user] shorten situation comedy


From: Steve Rainey
Subject: [Invoke-user] shorten situation comedy
Date: Wed, 18 Oct 2006 07:36:55 +0800
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Duitsland investeert daarentegen het meest in technologie die mobiel werken mogelijk maakt.
Zij verbindt door naar een volgende telefoniste, die uiteindelijk de gevraagde afdeling wel aan de lijn brengt. Degene aan de andere kant van de lijn houdt geen rekening met de situatie op de weg.
Het verzoek is simpel: doorverbinding gevraagd met een bepaalde afdeling. Skype is veruit de meest gebruikte toepassing voor bellen via de PC, maar ook oplossingen als VoipBuster worden veel gebruikt.
Wellicht even wennen, maar uiteindelijk is de consument erbij gebaat. Die euro ben je na dat wachten al lang aan telefoonkosten kwijt.
De zin afmaken was er niet bij, want er was een telefoniste aan de lijn. Het verwerken was een stuk lastiger.
Tegenwoordig scrollen in de mobiele telefoon of op internet een nummer zoeken.
Wellicht even wennen, maar uiteindelijk is de consument erbij gebaat. Een callcenter hoeft niet alleen te resulteren in hoge kosten, maar zou ook extra inkomsten kunnen genereren. Het doel is om de kosten te drukken van een dienst verleend aan de consument. Want service is een ideale manier om klanten vast te houden en ze tot extra aankopen te bewegen. Daar vallen onder andere ook Amstelveen en Waterland onder. Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien. Het zou ideaal zijn om bij het bellen naar je internetprovider niet meer te hoeven horen hoeveel tientallen wachtenden je voor zijn.
Duitsland investeert daarentegen het meest in technologie die mobiel werken mogelijk maakt.
Want service is een ideale manier om klanten vast te houden en ze tot extra aankopen te bewegen.
Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien. Men kan zoeken op bedrijfsnaam of merknaam.
Vooral praten is gevaarlijk en dan met name door een telefoon.
Wellicht even wennen, maar uiteindelijk is de consument erbij gebaat. Door deze ontwikkelingen lijkt de markt voor betaalde vaste telefoniediensten eindig.
"Hierdoor is er steeds minder telefonisch klantcontact. De klant is gegarandeerd van een antwoord op zijn vraag en het bedrijf zelf vangt zijn kosten van de snelle handeling van het callcenter of back office op door de betaling door de consument. De telefoniste verbindt door met een volgende telefoniste. En als de kosten concurrerend en transparant zijn, dan zal de klant daar ook weinig moeite mee hebben.
'Bedrijven die niet opgenomen zijn in de gids, maar dit wel willen kunnen dit doorgeven', meldt Van Wijk. IP-telefonie is een technologie die het bellen via het internet mogelijk maakt. Dat zorgt er ook voor dat de klantenservice intern serieus wordt genomen.
De artsen leggen uit dat een mobiele telefoon de bliksem niet aantrekt, maar de werking van de huid teniet doet, waardoor men veel ernstiger gewond raakt. En als de kosten concurrerend en transparant zijn, dan zal de klant daar ook weinig moeite mee hebben.
Waar is die innovator? Aldus Heliview, dat er onderzoek naar deed.
'Bedrijven die niet opgenomen zijn in de gids, maar dit wel willen kunnen dit doorgeven', meldt Van Wijk. Gemeenten moeten onderling uitmaken hoe de bellende burger vervolgens bij de goede gemeente terechtkomt. Verwacht wordt dat het steeds lastiger zal worden, zeker nu de economische verwachtingen gunstig zijn.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]