invoke-dev
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Invoke-dev] peat double-spaced


From: Neddie Woodruff
Subject: [Invoke-dev] peat double-spaced
Date: Mon, 16 Oct 2006 23:06:54 -0300
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Snelheid van beantwoording is nog altijd belangrijk, maar vormt niet langer een onderscheidende factor in positieve zin. De klant wordt dus steeds waardevoller. Dit ondersteunt volgens de onderzoeker het volwassener worden van de contactcenters en hun strategie. Voor webselfservice geldt ook dat men een antwoord wil vinden dat precies ingaat op de gestelde vraag.
Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management.
In veel gevallen blijken er wel procedures voor controle te zijn, maar worden deze niet nageleefd. Overigens levert de call die jij opneemt voor een andere participant je ook onmiddellijk geld op.
"Wat moet u onthouden? De vaas weerspiegelt dus het leven van ieder van ons en toont aan dat als u niet eerst de belangrijke dingen doet, u er dan nooit meer tijd voor heeft.
Ruim de helft beschouwt het gebrek aan ruimte als belemmering om effectief te kunnen werken.
'' De stichting probeert de telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van helpdesks en callcenters te stimuleren door certificaten toe te kennen.
Van de vier virtualiseringsvormen komt mobiel werk het meest voor.
Klanten krijgen geen gehoor, verdwalen in automatische beantwoordingsystemen of raken verstrikt in het web van de eeuwige voicemail. We krijgen zelfs de indruk dat we hen lastigvallen, wanneer we proberen contact met hen op te nemen. Uw Goed Recht belde tienmaal naar de klantenservice of de helpdesk van de geselecteerde bedrijven en instellingen. Ook de gemiddelde wachttijd daalde iets.
Met antwoorden die niet lijken afgestemd op de specifieke vraag neemt men geen genoegen. Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur. Een zogenaamde teleservice dienst beantwoordt de telefoon voor de onderneming en neemt de gewenste acties.
" Sommigen suggereren dat wanneer u denkt dat uw agenda helemaal vol is, er toch nog altijd plaats is om kleine taken uit te voeren.
De nummer laatst van vorig jaar presteert het ook dit jaar weer om bellers gemiddeld meer dan een kwartier te laten wachten. De professor schudt afkeurend het hoofd en legt uit dat de keien de belangrijkste dingen in het leven voorstellen tegenover het zand dat het omgekeerde weergeeft. Waarmee kan ik u van dienst zijn?
Het is bijna niet meer voor te stellen dat we ooit zonder mail en mobieltje hebben gewerkt. Ook in de zorgsector, waar veel werk van nature laatsgebonden is, wordt in de helft van de organisaties mobiel gewerkt.
Aandacht voor een goede werkplek kan daaraan bijdragen.
Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management. 'Al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek.
Drie op de vier is blij met de vrijheid en flexibiliteit van thuiswerken. Daarnaast bieden steeds meer contactcenters klanten gepersonaliseerde service.
Levert een thuiswerker meer op? Bij een op de vier lukt dat binnen een minuut.
Dit is volstrekt onnodig en bovendien zeer schadelijk voor de bedrijven.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]