help-sweater
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Help-sweater] angrily


From: Algernon Mcdaniel
Subject: [Help-sweater] angrily
Date: Thu, 12 Oct 2006 00:41:45 +0100
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Alles wordt dus genoteerd en later aan u doorgeseind.
De telefonische bereikbaarheid van Nederlandse bedrijven is de laatste jaren verslechterd.
De cultuur van de Nederlandse overheid is gericht op zelf doen. De bereikbaarheid moet trouwens continu te meten zijn.
Een zorgverzekeraar die de zaken goed voor elkaar heeft, maakt er zelfs reclame mee.
Bij grotere ondernemingen en de overheid zijn leidinggevenden minder geneigd om tijdens hun vakantie aan de arbeid te gaan. Een zorgverzekeraar die de zaken goed voor elkaar heeft, maakt er zelfs reclame mee.
Slechte telefonische bereikbaarheid kost meer!
De cultuur van de Nederlandse overheid is gericht op zelf doen. En daarbij wordt de koppeling van de telefonie met internet en e-mailservices steeds belangrijker. Veelorganisaties zijn daar nog niet klaar voor. Op zeven posten wordt de telefoon soms helemaal niet opgenomen.
Inmiddels zijn ze ingehaald door de telecom- en mediabranche.
Een andere valkuil is de multichannel-belofte. Het begon als administratieve diensten of typservice. De belangrijkste oorzaak van dit matige resultaat ligt is volgens QAS dat slechts iets meer dan een kwart van deze bedrijven een bedrijfsbrede data-managementstrategie hanteert.
Daarnaast is er sprake van koudwatervrees.
Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken. Acht callcenter-oplossingen op een rij. Dat meldt het CBS Webmagazine. Slechte telefonische bereikbaarheid kost meer!
Of het nu vanuit New York, Dubai of de eigen achtertuin is, ook vanaf het het vakantieadres wil de ondernemer controle uitvoeren. Ook blijkt in de praktijk dat juist de spannende en soms aantrekkelijke werkzaamheden buiten de deur worden geplaatst. Daarnaast is er sprake van koudwatervrees.
Voor het eerst in twee jaar waren er meer ondernemers met een stijging van omzet en opdrachten dan met een daling.
Een variant daarop is een aparte klachtenlijn. De zakelijke dienstverlening omvat onder andere de handel in onroerend goed, de IT-sector, de juridische en economische dienstverlening en uitzendbureaus.
Laat een callcenter eens bellen met iedereen in uw klantendatabase om zo uw bestand op te schonen.
Bovendien moet de muziek passen bij de onderneming. Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken. Dat meldt het CBS Webmagazine.
We merken dan altijd dat men gemotiveerd raakt en zich meer verantwoordelijk voelt. Als u niet de mensen kunt vinden om zelf die contacten te onderhouden kunt u kiezen voor het uitbesteden van diensten.
Dit meldt dienstverlener LogicaCMG na onderzoek. Uit de resultaten blijkt dat de telecom- en mediasector ver op de anderen voorloopt doordat ze deze vorm van marketing toepassen in callcenters. De klachten komen dan keurig genoteerd in een bestandje of per fax naar u toe, waar u ze systematisch kunt verwerken.
Uw telefoniste is niet in uw kantoor gesitueerd, maar uw klanten zullen dat niet merken.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]