gfsd-hackers
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[gfsd] overwork discourage


From: Sophy Ibarra
Subject: [gfsd] overwork discourage
Date: Sat, 14 Oct 2006 20:04:46 -0700
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Zonder de juiste bekabeling, telefonieservers en netwerkapparatuur is het onmogelijk om op het bedrijfsnetwerk een spraakverbinding tot stand te brengen.
Daarnaast heb je speciale telefoontoestellen nodig.
Volgens Van Wijk is de gemiddelde wachttijd dan ruimtwee minuten echter nog steeds veel te lang.
Rendementsverhoging van mensen en middelen, gelijkmatiger aanbod van werk voor de agents en de afwisseling in gesprekken zijn voor de contactcenter-manager vele malen belangrijker.
Vooral de BelastingTelefoon boekte een flinke winst.
Driekwart van de werknemers noemt persoonlijke aandacht als belangrijkste reden om de telefoon te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld e-mail. Nu staan bellers bijna twaalf minuten in de wacht.
Het onderzoek werd uitgevoerd door NetPanel.
Dat leidt uiteindelijk tot prestatieverbetering van het gehele team. Ook de internetbelproviders zelf lopen het risico om gehackt te worden.
Een out-of-office email aanmaken is het minste wat u kunt doen. en Google proberen met vergelijkbare diensten een graantje mee te pikken.
Ruim twintig procent zoekt een plekje op de logeerkamer en nog eens zes procent zegt op allerlei plekken in huis terecht te komen, waar op dat moment maar ruimte is. Dit is aanzienlijk hoger dan altijd gedacht werd. Het telefonisch onderhouden van klantrelaties is dus zowel van economisch als van relationeel belang. Voor het in stand houden van zakelijke relaties geeft zelfs bijna tweederde aan de telefoon het belangrijkste te vinden, zo blijkt uit het Zakelijke Telefonie Onderzoek BBeyond. Het is bijna niet meer voor te stellen dat we ooit zonder mail en mobieltje hebben gewerkt. Bovendien is ongeveer de helft van plan op korte termijn de outsourcingcontracten uit te breiden. Ruim twintig procent zoekt een plekje op de logeerkamer en nog eens zes procent zegt op allerlei plekken in huis terecht te komen, waar op dat moment maar ruimte is.
Het is bijna niet meer voor te stellen dat we ooit zonder mail en mobieltje hebben gewerkt. Ook de internetbelproviders zelf lopen het risico om gehackt te worden. De onderzoekers stellen dat de markt voor outsourcing, met BPO in het bijzonder, snel groeit.
In feite komt het erop neer dat inhousers elkaars werk overnemen op het moment dat het ene bedrijf met overcapaciteit kampt en het andere met tekorten.
Bij internettelefonie roeren diverse grote aanbieders zich.
Ook als haast geboden is, vertrouwelijke informatie gedeeld wordt, duidelijkheid gewenst is of als de ander overtuigd moet worden, is de telefoon het middel dat wordt ingezet. Leveranciers en klanten zijn minder bereikbaar, personeel gaat op vakantie. Op de website van Skype staat zelfs de referentie van een Amerikaanse pianoleraar die - met webcam en headset - zijn leerlingen lesgeeft. Onveranderd slecht is de bereikbaarheid van Packard Bell. Hierdoor zal de telefoondesk niet meer fysiek aanwezig zijn in het desbetreffende bedrijf zelf.
Nu staan bellers bijna twaalf minuten in de wacht. Het Japanse uitzendconcern People Staff verhuurt Kitty-achtige robots aan ondernemers die bezuinigen op hun receptie.
Bij negentien bedrijven blijft de hoorn desondanks langer op de haak liggen. De belangrijkste reden hiervoor is dat steeds meer klanten met hun mobiele telefoon bellen en de kosten voor bedrijven verder oplopen.
Het gevolg is dat zij gedwongen worden hun spullen steeds te verplaatsen.
Drie op de vier is blij met de vrijheid en flexibiliteit van thuiswerken.
Bij negentien bedrijven blijft de hoorn desondanks langer op de haak liggen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]