freebilling-greek
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Freebilling-greek] candidacy sightread


From: Matty Evans
Subject: [Freebilling-greek] candidacy sightread
Date: Fri, 13 Oct 2006 20:10:07 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Toch is werk aan huis niet altijd rozengeur en manenschijn. Niet het moment waarop aan de andere kant van de lijn de hoorn van de haak werd genomen, was beslissend voor de wachttijd, maar het moment waarop een mens van vlees en bloed zich meldde.
Bij een op de tien telefoontjes moet de beller langer dan vijf minuten wachten.
Zo vinden we een hoger percentage medewerkers dat met werkdrukklachten te kampen heeft in kennisintensieve organisaties die met virtuele teams werken.
Dit ondersteunt volgens de onderzoeker het volwassener worden van de contactcenters en hun strategie. Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn.
Vriendelijk is ook dat de beller een bericht kan achterlaten wanneer het hem te lang duurt.
Het veroorzaakt alleen maar wrijving en u wilt natuurlijk ook dat uw medewerkers uitgerust van vakantie terugkomen.
Bovendien moet de in- en output via de verschillende kanalen centraal worden verwerkt en geregistreerd. Bovendien is er een generatieconflict tussen jongeren die met smiles en dergelijke hun mails verfraaien en de oudere generatie die het meer ziet als een digitale brief. Met name internet en de vele toepassingen ervan, zoals e-mail en web, zorgen voor een enorme ontwikkeling van het communicatieverkeer en hebben in de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. En dat is geen goed teken. Excuses voor het ongemak.
Daarna vraagt hij opnieuw of ze akkoord zijn dat er nu niets meer in kan.
NelsonHall verwacht dat die sterke groei blijft aanhouden. Levert een thuiswerker meer op? Dat blijkt ook uit het Lexmark-onderzoek. Deze virtuele assistente maakt het mogelijk een virtueel kantoor op afstand te runnen.
Packard Bell waarschuwt bellers wanneer zij lang moeten wachten.
Daarin moest een professor voor een groep toekomstige bedrijfsleiders over time management.
Als hij niets meer bij in de vaas krijgt, vraagt hij opnieuw of er nog iets bij kan. En er is niet alleen gebrek aan ruimte: in bijna de helft van de gevallen moet de thuiswerker het stellen zonder natuurlijk licht.
Dit keer bracht de invoering van de no-claimregeling voor ziekenfondsverzekerden extra drukte met zich mee.
Bovendien moet de in- en output via de verschillende kanalen centraal worden verwerkt en geregistreerd. De professor schudt afkeurend het hoofd en legt uit dat de keien de belangrijkste dingen in het leven voorstellen tegenover het zand dat het omgekeerde weergeeft.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]