bug-gne
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Bug-gne] stock


From: Sylvester Hendricks
Subject: [Bug-gne] stock
Date: Wed, 18 Oct 2006 22:34:32 -0700
User-agent: Thunderbird 0.5 (Windows/20040207)


Het is daarom belangrijk dat organisaties hier tijdig op in spelen.
Die herkennen veelal niet de juiste vraag waardoor het antwoord alsnog leidt tot ergernis bij de consument. Klanten krijgen vaak geen antwoord met het gevolg dat zij ontevreden worden.
Laat de klant betalen voor het stellen van vragen.
Het is duidelijk dat deze landen het mobiel werken sneller in de praktijk hebben gebracht dan de rest van Europa. Toch maken bedrijven zich nog altijd zorgen over de bescherming van hun data op mobiele apparatuur.
Is het probleem op een adequate, snelle en klantvriendelijke manier verholpen, dan dient zich een ideaal moment aan om met de klant contact te leggen. Telemarketing zit dus gewoon in de lift! In dat opzicht is nog wel te merken dat de economie herstelt van een behoorlijke recessie.
De klant is gegarandeerd van een antwoord op zijn vraag en het bedrijf zelf vangt zijn kosten van de snelle handeling van het callcenter of back office op door de betaling door de consument.
Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien. Wij zien betere toepassingen. Men is voorzichtig met investeren. Nijhof: "Er is in Nederland een aantal partijen dat dit aankan.
Zij verwachten dat deze technologie in de komende drie jaar geld bespaart en de productiviteit van de werknemers verhoogt. En als de kosten concurrerend en transparant zijn, dan zal de klant daar ook weinig moeite mee hebben. Alhoewel ook daarvoor een lichte toename in gebruik is te zien.
Skype is veruit de meest gebruikte toepassing voor bellen via de PC, maar ook oplossingen als VoipBuster worden veel gebruikt. Wanneer de belangrijkste drijfveer van het uitbesteden van bepaalde delen van de dienstverlening puur financieel is, zal dat ook zijn wat je krijgt.
Het zou ideaal zijn om bij het bellen naar je internetprovider niet meer te hoeven horen hoeveel tientallen wachtenden je voor zijn.
Praktisch elk kwartaal laat de Thuiswinkel marktmonitor een stijgende omzet zien qua internetverkopen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]