adsyc-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Adsyc-devel] S enclosure


From: Penelope Hatfield
Subject: [Adsyc-devel] S enclosure
Date: Wed, 18 Oct 2006 16:14:36 +0530
User-agent: Thunderbird 0.7.2 (Windows/20040707)


Het grote gevaar is bovendien, dat het bedrijf in kwestie daar zelf nauwelijks iets van merkt. E-mail, doorverbinden, sms-en en faxen; alles behoort tot de mogelijkheden. De kabelbedrijven zijn sneller dan vorig jaar. Uit de steekproef blijkt verder dat bedrijven zich op hun website vergalopperen aan te enthousiaste teksten en de mogelijkheid tot interactie.
De oorzaken van de verminderde bereikbaarheid zijn divers.
En dat is geen goed teken. Het uitdelen van ijsjes en gekoelde blikjes frisdrank kan al een hele hoop doen voor het moraal. Tachtig procent geeft aan dat dit meer is dan vijf jaar geleden.
Het initiatief tot klantcontact ligt namelijk in toenemende mate bij de consument.
' Een op de zeven slaagt erin de beller binnen een halve minuut te woord te staan. Daarom is het enorm druk.
Excuses voor het ongemak.
Alleen de klant wordt ermee geconfronteerd. Terwijl goed bereikbaar zijn eigenlijk heel envoudig is.
Informatie- en communicatietechnologie speelt een belangrijke rol om virtualisering in organisaties te faciliteren. Ook blijkt in de praktijk dat juist de spannende en soms aantrekkelijke werkzaamheden buiten de deur worden geplaatst. En dat is geen goed teken.
Vooral respondenten uit Engeland brengen veel tijd aan de telefoon door. Zij kunnen elke denkbare organisatie het telefoonverkeer uit handen nemen.
Zodra het gekozen nummer was ingetoetst, begon de tijdmeter te lopen. Op andere dagdelen van de werkweek is er veel meer kans dat u in de wacht wordt gezet en een soort Sky Radio instrumentaal te horen krijgt. Toch is de gemiddelde wachttijd, in vergelijking met die van vorig jaar, teruggebracht met bijna een derde.
Zo haalt u rust en professionele kennis in huis.
Wij vragen u op een later tijdstip terug te bellen. Wij nemen deze zomer graag voor uw bedrijf de telefoon aan.
Uit de steekproef blijkt verder dat bedrijven zich op hun website vergalopperen aan te enthousiaste teksten en de mogelijkheid tot interactie. ' Een op de zeven slaagt erin de beller binnen een halve minuut te woord te staan. Leveranciers en klanten zijn minder bereikbaar, personeel gaat op vakantie.
Juist dan vragen de problemen in deze sectoren relatief veel tijd en aandacht, terwijl de kans op fouten en missers onverminderd groot blijft. De resultaten van het onderzoek zijn representatief voor organisaties vanaf tien werknemers in deze vijf sectoren.
Deze opsomming is niet willekeurig. Onder leiding van ingehuurde professionals bloeien afdelingen op, ontstaan er nieuwe initiatieven en komt er meer rust en structuur in het bedrijf. Met deze relatief grote aantallen, kunnen we ook de effecten goed vaststellen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]