help-serveez
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[help-serveez] rubbery willing


From: Robbie Tillman
Subject: [help-serveez] rubbery willing
Date: Thu, 12 Oct 2006 16:34:36 +0200
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Skype is veruit de meest gebruikte toepassing voor bellen via de PC, maar ook oplossingen als VoipBuster worden veel gebruikt.
En men wil internet uiteraard niet alleen gebruiken voor het doen van aankopen. Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel.
Toch maken bedrijven zich nog altijd zorgen over de bescherming van hun data op mobiele apparatuur.
Dat zorgt er ook voor dat de klantenservice intern serieus wordt genomen. De onderneming kan winst maken door het bedrag dat de consument betaalt.
De betaling wordt volledig geautomatiseerd per e-mail verzonden.
Het callcenter op een andere manier inzetten kan dus effect hebben.
Wat denken jullie, verdwijnt het telefoonboek binnen een paar jaar?
Opmerkelijk genoeg echter lijken zich nog weinig organisaties daarvan bewust te zijn. De klant is gegarandeerd van een antwoord op zijn vraag en het bedrijf zelf vangt zijn kosten van de snelle handeling van het callcenter of back office op door de betaling door de consument. Die herkennen veelal niet de juiste vraag waardoor het antwoord alsnog leidt tot ergernis bij de consument. Het gemiddeld aantal flexwerkers in Europa ligt beduidend lager. Zij profiteren daarmee van voordelen als overal aan de slag kunnen, altijd bereikbaar zijn en meer efficiency. Vooral praten is gevaarlijk en dan met name door een telefoon.
Toch maken bedrijven zich nog altijd zorgen over de bescherming van hun data op mobiele apparatuur.
Telemarketing zit dus gewoon in de lift! Door deze ontwikkelingen lijkt de markt voor betaalde vaste telefoniediensten eindig.
Als er zaken uitbesteed worden dan gaat het hoofdzakelijk nog altijd om gesprekken als het contactcenter ge-sloten is.
Een callcenter hoeft niet alleen te resulteren in hoge kosten, maar zou ook extra inkomsten kunnen genereren. De onderneming kan winst maken door het bedrag dat de consument betaalt. Hiermee kan via het mobiele telefoonnetwerk verbinding gemaakt worden met het internet en bedrijfsnetwerken. Toch bestaan er grote regionale verschillen in Europa. Iedereen veinst wel eens een telefoongesprek, maar hoeveel gemakkelijker is het als u niet meer hoeft te acteren? Laat de klant betalen voor het stellen van vragen. Het betreft dus niet het bellen via kabel of ADSL zoals het wordt aangeboden door diverse telecom operators. De menselijke huid geleidt slecht, maar dat geldt niet meer als er een metalen object, zoals een telefoon, tegen de huid aangehouden wordt.
Het doel is om de kosten te drukken van een dienst verleend aan de consument. Als de call center medewerkers onder druk komen te staan is men minder behulpzaam.
Zij profiteren daarmee van voordelen als overal aan de slag kunnen, altijd bereikbaar zijn en meer efficiency. Een geautomatiseerd belsysteem dat u uit hachelijke situaties red.
Maar daarvoor is wel een heldere strategie nodig.
Een derde van de beller heeft geen idee of het nummer dat men belt gratis is, of betaald. Want service is een ideale manier om klanten vast te houden en ze tot extra aankopen te bewegen. Zodat de klant merkt dat het bedrijf hem echt kent. Nijhof: "Er is in Nederland een aantal partijen dat dit aankan.
Een derde van de beller heeft geen idee of het nummer dat men belt gratis is, of betaald. Aldus Heliview, dat er onderzoek naar deed.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]