cgitechs-public
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Cgitechs-public] allocation


From: Gwendolen Vickers
Subject: [Cgitechs-public] allocation
Date: Mon, 02 Oct 2006 17:32:22 -0000
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het opdracht van derden uitvoeren en afhandelen van klantcontacten.
Driekwart van de ondervraagden zegt te werken op een benauwde en rommelige plaats. Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur. Minder fouten, een grotere efficiency, minder inspanningen voor het oplossen van klachten en een grotere klanttevredenheid zijn het gevolg.
De man besliste om een soort demonstratie te houden in plaats van een lang betoog. Dit ondersteunt volgens de onderzoeker het volwassener worden van de contactcenters en hun strategie.
Zodra het gekozen nummer was ingetoetst, begon de tijdmeter te lopen. Nee, klinkt het eensgezind, waarop hij van onder de tafel een emmer vol grind haalt die hij gedeeltelijk bij in de vaas giet. Vriendelijk is ook dat de beller een bericht kan achterlaten wanneer het hem te lang duurt.
De meeste keren reageerde de Belastingtelefoon met: tuut.
Zorg dat de afwezigheid van medewerkers op elkaar wordt afgestemd.
Verantwoord ondernemen, heet dat.
Dankzij de inschakeling van een commercieel callcenter is de bereikbaarheid sinds de steekproef iets verbeterd, maar desondanks komt er bij vier op de tien telefoontjes geen contact tot stand.
Hierdoor kunnen wij u niet persoonlijk te woord staan. E-mail heeft als groot nadeel dat het moeilijker is om gevoelens mee te geven met een boodschap.
Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur.
Het aantal spelers is in ontwikkeling, evenals het dienstenportfolio. '' De stichting probeert de telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van helpdesks en callcenters te stimuleren door certificaten toe te kennen. De man besliste om een soort demonstratie te houden in plaats van een lang betoog.
Daarnaast bieden steeds meer contactcenters klanten gepersonaliseerde service.
Contact met collega's verloopt voornamelijk via e-mail.
Vijftien procent van de ondervraagden gebruikt problemen met internet, e-mail of de computer als smoes, indien werk niet af is.
Dat blijkt ook uit het Lexmark-onderzoek. Bij een op de twintig telefoontjes krijgt de beller pas na tien minuten een reactie.
Met deze relatief grote aantallen, kunnen we ook de effecten goed vaststellen.
Tijdens de steekproef liep de wachttijd op tot ruim een half uur. Zo vinden we een hoger percentage medewerkers dat met werkdrukklachten te kampen heeft in kennisintensieve organisaties die met virtuele teams werken. Een mooie illustratie hiervan is een verhaal dat enkele jaren geleden op het internet circuleerde. Zo vinden we een hoger percentage medewerkers dat met werkdrukklachten te kampen heeft in kennisintensieve organisaties die met virtuele teams werken. Minder fouten, een grotere efficiency, minder inspanningen voor het oplossen van klachten en een grotere klanttevredenheid zijn het gevolg. Driekwart van de ondervraagden zegt te werken op een benauwde en rommelige plaats.
De maanden juli en augustus, waarin veel medewerkers met vakantie zijn, geven nog een verdere terugval te zien.
Uitschieters van toen kwamen nu aanzienlijk beter uit de bus.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]